Menu sx Lavazza Menu dx

KOCKAR

  • ANTONINO CANNAVACCIUOLO

    HOTEL RISTORANTE VILLA CRESPI

    LÄS MER

    Kommer ursprungligen från Sorrento, men började sin kulinariska karriär på klassiska trestjärniga franska restauranger.

  • GIOVANNI GRASSO

    LA CREDENZA

    LÄS MER

    Har snabbt etablerat La Credenza som en av Italiens mest inspirerade och lovande restauranger.

  • ALFREDO RUSSO

    DOLCE STIL NOVO ALLA REGGIA

    LÄS MER

    Född i Turin 1968. Alfredo Russo fann sin passion för matlagningskonsten redan vid 13 års ålder.

  • PIERLUIGI CONSONNI

    VINTAGE 1997

    LÄS MER

    Efter en lysande karriär på La Smarrita i Turin fann Consonni sin egen nisch på Vintage 1997.

  • CLAUDIO & ANNA VICINA

    CASA VICINA

    LÄS MER

    Det sammansvetsade Vicina-teamet har ärvt värderingarna från fyra generationer av krögare.

  • ALESSANDRO BOGLIONE

    RISTORANTE AL CASTELLO

    LÄS MER

    Efter slutförd utbildning började han jobba i familjens konfektbutik.

  • ENRICO CRIPPA

    PIAZZA DUOMO

    LÄS MER

    Efter att ha jobbat med några av de bästa kockarna i Europa vässade Enrico Crippa till sina förmågor i Japan.

  • ILARIO VINCIGUERRA

    VIA ROMA, 1

    LÄS MER

    Den unge kocken Ilario Vinciguerra från Neapel har redan en tjugoårig karriär bakom sig.

  • CARLO CRACCO

    RISTORANTE CRACCO

    LÄS MER

    Carlo Cracco föddes i Vicenza 1965 och gick på hotell- och restaurangskolan i Recoaro Terme.

  • DAVIDE OLDANI

    RISTORANTE D'O

    LÄS MER

    Bland Oldanis meriter finns samarbeten med några av världens toppkockar.

  • CHICCO CEREA

    RISTORANTE DA VITTORIO

    LÄS MER

    Enrico Cerea, restaurangens högste chef, är äldste sonen till Bruna och Vittorio.

  • CLAUDIO PASQUARELLI

    CLAUDIO HOTEL RISTORANTE

    LÄS MER

    Claudio är en experimenterande person och en mycket disciplinerad yrkesman.

  • MORENO CEDRONI

    MADONNINA DEL PESCATORE

    LÄS MER

    Moreno Cedroni är en av världens mest kreativa kockar.

  • ALBERT RAURICH

    DOS PALILLOS

    LÄS MER

    Albert Raurich började som kock efter att ha jobbat i 10 år på Ferran Adriàs El Bulli.

  • MASSIMO BOTTURA

    OSTERIA FRANCESCANA

    LÄS MER

    För att göra framsteg, säger han, måste man känna till allt och sedan glömma bort det.