Menu sx Lavazza Menu dx

Den riktiga italienska espresson

Du känner igen den vid första ögonkastet: tjock crema, full kropp och intensiv arom – en äkta italiensk espresso. En stund att njuta, en ritual och en stil som Lavazza har spridit utomlands, och som har blivit synonym med kaffe. A Modo Mio levererar Italiens favoritkaffe till hushåll världen över.

Lavazza har alltid lagt stor tonvikt på kvaliteten på sina produkter, och övervakat varje enskilt steg i processen, från skörd till packning. A Modo Mio-tekniken ger alltid ett lika konsekvent och perfekt felfritt resultat: vissheten om att du har hela Lavazzas kvalitet i din kopp.

 • Kropp

  AMM, garanterat fyllig och välbalanserad

  Tack vare de noggrant utvalda blandningarna och den unika extraktionsmetoden, säkerställs att varje AMM kopp är fyllig och välbalanserad.

  Kaffets kropp, dess struktur och den fylliga konsistensen uppnås när ingredienserna löses upp tillsammans. Kaffets kropp är inte detsamma som smak och arom.

  Kaffesmaken bestäms av de fyra egenskaperna bitterhet, syrlighet, sälta och söthet. Genom kaffeblandningen bestäms den egenskap som dominerar.

 • Kopp

  Kvaliteten hos en bra espresso beror också på koppen.

  AMM kopparna är utformade för den perfekta formen och storleken för att bevara kaffets ursprungssmak.

  Koppen skall rymma högst 70 ml, vara konformad och skall förvärmas till cirka 34 - 40 C°. Då blir creman kompakt och varm och de bästa förutsättningarna skapas för att ta tillvara på kaffets karaktärsdrag och arom.