Menu sx Lavazza Menu dx

¡Tierra! 100% Arabica Selection

i

Rostning Mellan

Organoleptiska drag

see image
 • Smak
  • Kropp
   • Intensitet

Ett toppklassurval av 100 % Arabica-bönor från Central- och Sydamerika, expertmässigt behandlade för att skapa ett välbalanserat kaffe med full kropp, fruktig arom, blommig ton och den särpräglade touchen av bittersöt mörk choklad.

Från ett av Lavazzas företagsansvarsprojekt ...

¡Tierra! är ett kaffe från Rainforest Alliance certifierade odlingar. Det kombinerar hög produktkvalitet med respekt för miljön och social jämlikhet.
Namnet kommer från samhällsansvarsprojektet i Giuseppe och Pericle Lavazza Onlus fond, ett projekt som skapades 2002 för att förbättra de sociala och miljörelaterade villkoren och produktionsmetoderna i de små kaffeodlarsamhällena.
På 12 år har projektet omfattat mer än 3 000 odlare i 8 länder.

... ett kaffe som kommer till 100 % från hållbart jordbruk.

Lavazza kan stolt presentera ¡Tierra!, en blandning av noggrant utvalt kaffe från Rainforest Alliance-certifierade gårdar. Rainforest Alliance är en internationell ideell organisation som ser till att jordbrukare följer mer hållbara jordbruksmetoder som skyddar skogar, floder, jordar och naturliv. Rainforest Alliance-certifiering innebär också att arbetarna har rättvisa löner och förbättrad tillgång till värdiga levnadsvillkor, sjukvård och utbildning till sina barn.

Överlägsen kvalitet, autentisk smak!

”¡Tierra! 100% Arabica Selection” är ett toppklassurval av 100 % Arabica-bönor från Central- och Sydamerika, expertmässigt behandlade för att skapa ett välbalanserat kaffe med full kropp. Ta dig tid att njuta så fångar du upp dess fruktiga arom med blommig ton och den särpräglade touchen av bittersöt mörk choklad.
¡Tierra! omfattar den passionerade hängivenhet och förträfflighet som har kännetecknat Lavazza i mer än 100 år.
Att avnjuta ett Lavazza-kaffe är att upptäcka historien om en familj som i fyra generationer har valt ut det allra bästa kaffet, och som alltid ger dig en unik sinnesupplevelse.
Lavazza ¡Tierra!:utsökthet möter hållbarhet

Läs mer >

 • BLANDNINGAR

  LÄS MER

  Sedan 1895 blandningens konst, ett mästerverk av balans.